Vi söker en DTP

VI VÄXER OCH SÖKER EN NY KOLLEGA


MGNS är idag en efterfrågad reklambyrå med ambitioner att växa. Vi har som mål att hela tiden ligga i fas med utvecklingen inom tryck och digitala medier. Vi är våra kunders förlängda marknadsavdelning och bistår med allt från marknadsföring till produktutveckling. Tillsammans med våra systerföretag Veckovis, Strömstad Tryckeri och RadioPrime formar vi en företagsgrupp som kan bistå våra kunder med det mesta inom kommunikation och marknadsföring.

Vi söker nu en driven och kreativ person som kan förstärka vårt team. Du kommer att ha en betydelsefull roll i företaget och dina kunskaper täcker allt från idé till tryckfärdigt material. Du har mycket god känsla för bild och form och kan översätta dina kunskaper till handling.

I jobbet ingår både trycksaksproduktion och webbdesign, men även annonser till print och webb. En viktig del av jobbet är att forma textidéer och texter, både för tryckta och digitala medier. Du kommer att arbeta med allt från korta snabba produktioner till större projekt.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet från formgivning, originalproduktion, html och bildhantering. Du har full kontroll på Adobe Creative Suite. Du behärskar det svenska språket mycket bra och har lätt för att formulera dig. Som person är du kreativ, drivande, noggrann, självständig och lyhörd. Självklart tycker du om att jobba i team, och du är beredd att bistå våra andra bolag på plats när det behövs.

Frågor om tjänsten besvaras av Nancy Hebbelinck
Tel: 0525-79 91 36
Ansökan skickas digitalt till: nancy@mgns.se

test